Kućni red

Dragi gosti,

 

želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu autobusku stanicu, i reći Vam šta je kućni red autobuske stanice Herceg Novi.

Kućni red autobuske stanice Herceg Novi je vrlo bitan, jer služi da se gostima stanice osigura ugodan boravak i otklone svi mogući nesporazumi. U osnovi, kućni red su pravila poželjnih ponašanja, čije poštovanje omogućava uspješno i neometano obavljanje usluga u korist krajnjih korisnika.

U nastavku pročitajte sve tačke kućnog reda autobuske stanice Herceg Novi.

Putnik je obavezan kupiti kartu prije polaska

Osnovne djelatnosti, odnosno osnovno djelovanje autobuske stanice Herceg Novi je prevoz putnika, prihvat i otprema autobusa svih autobusnih prevoznika iz Crne Gore i ostalih država, kao i prihvat i otprema prtljaga.Kućni red se odnosi i na usluge prodaje voznih karata za autobuse, isto kao i informacije o polascima, dolascima, kašnjenjima i reklamacijama za autobuske karte. Putnici su prije polaska autobusa obavezni kupiti kartu na prodajnom šalteru na autobuskoj stanici. Karta se mora kupiti najkasnije 10 minuta prije odlaska odabranog autobusa. Ovo pravilo primjenjuje se na sve autobuske linije svih prevoznika koji prometuju kroz autobusku stanicu Herceg Novi. Tokom turističke sezone, u periodu od juna do septembra, autobuske karte za međunarodne linije je poželjno kupiti ili rezervisati najkasnije 3 dana ranije.

Zabranjen je prolazak ispod rampi

Ovo pravilo se odnosi na pravilo ponašanja prilikom kretanja po autobuskoj stanici Herceg Novi. Ono se odnosi na zabranu prolaska ispod ili preko rampi predviđenih za ulazak i izlazak autobusa. Pravilo je određeno isključivo zbog sigurnosti putnika i zaposlenih na stanici.

Zabranjeno je predavanje paketa preko ograde

Ovo pravilo se odnosi na predavanje i primanje paketa preko ograde. Zabranjeno je i bacanje paketa, prtljaga i ostalih predmeta preko ograde autobuske stanice Herceg Novi.

Zabranjeno je preskakanje preko ograde i bankina

Ovo pravilo odnosi se na preskakanje preko ograde i bankina stanice. Ono služi za čuvanje sigurnosti putnika i zaposlenih stanice. Molimo Vas da se zbog svoje sigurnosti pridržavate propisanih ulaza i izlaza.